17 Eylül 2013 Salı

Mustafa Sarıgül Hareketi







             Mustafa Sarıgül Hareketi
 

       Sn.Mustafa Sarıgül, Şişli Belediye Başkanıdır.İlçesinin seçmenleri kendisini kaç dönem başkan yaptı. Önümüzdeki dönemde de aday olursa büyük ihtimal seçilecektir.
       Ancak bir belediye başkanının  ikide bir meydanlara çıkıp ülke yönetimine aday olma hayal ve hevesiyle büyük konvoylarla Yurt gezileri yapmasını kimsenin yadırgamaması, sorgulamaması  biraz ilginç duruyor . Amma  şu sorular da akla  gelmiyor değil..  
        Sn.Mustafa Sarıgül'ün bağlı olduğu bir siyasi parti var mı? Varsa adı nedir ve siyasi gezileri bu parti mi organize ediyor?    Değilse; devasa masrafların yapıldığı   bu yurt gezilerinin finansmanı belediye kaynaklarından mı karşılıyor ? Şayet Belediye kaynaklarından karşılıyor ise ; Belediye Harcama Kalemlerinin  hangi  faslından ödeniyor? Ayrıca, Şişli Belediyesinin istihdam ettiği çok sayıdaki   sözleşmeli personelin de bu siyasi yurt gezilerine götürüldüğü, esasen "Sarıgül Alayının" çoğunluğunun da bunlardan oluştuğu kulaktan kulağa yayılıyor.
        Siyasi partilerin faaliyetleri kanunla düzenlenmiştir. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri, toplantı ve yürüyüşlere katılmaları da mevzuatımızla düzenlenmiştir.
       Peki; çok değişik boyutları olan “Mustafa Sarıgül Hareketinin" hukuk sistemimizdeki yeri nedir ?
       
        Yine de siyasi hayatımızda bir çeşni,değişik bir tat diyelim.
Hayırlısı olsun.
       
Mevlüt  Gül
mevlutgul.blogspot.com  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder