10 Ağustos 2014 Pazar

İSTANBUL CADDELERİNE TAŞAN AKARYAKIT İSTASYONLARI TEHDİT VE TEHLİKE ARZEDİYOR







                                                  BEN  UYARIMI  YAPTIM
                                         İLGİLİ  YERDEN  DE  CEVAP  GELDİ
                                            SIRA  SONUCU  BEKLEMEKTE 

           Gödüğüm bir çarpıklığı İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin " BEYAZ MASA " sına   ilettim. Yazıma bir süre sonra cevap geldi. İlgilerine teşekkür ediyoruz. Ama tatmin olmuş değiliz. Takip edeceğiz.
           Söz konusu yazılar aynen aşağıya alınmıştır.
           Bekleyelim , görelim..

                                                  T.C.
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü
BEYAZMASA

Başvurunuz:
İlçe Merkezinde kurulu Akaryakıt İstasyonları Yaya Kaldırımlarını işgal etmiş, daha doğrusu; İstasyonların tesislerinin duvar sınırları Cadde Asfaltına dayanıyor. Bu durumu ilgilenir diye AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanına da internetten ilettim.Ama ses yok. Yazık ! Acaba, Ak Parti yoruldu mu ? Duyuları artık hassaslığını mı yitirdi ?.. Akaryakıt İstasyonlarının durumu önem arz ediyor.Bunların teknik yetersizlikleri ayrı bir konu. Ancak,Kaldırım seferberliği başlatılmış,fena da olmuyor.Amma,Yaya Kaldırımı gelip Akaryakıt İstasyonunda bitiyor.İstasyon sınırının bitiminden itibaren tekrar başlıyor. Ne garip değil mi ?..Ama vaziyet bu.Sultanbeyli'i boydan boya geçen Caddenin iki tarafına dizili akaryakıt istasyonları da böyle,diğer cadde üzeri ve iç kısımdaki caddelerde de durum aynı. Tabi bu durumu ne Yerel Yönetim (Belediye),ne de Merkezi Yönetimin ilgili kurumları (mesela ruhsat verenler kimler ise) görmüyor. "Duyuların dumura uğraması" dediğim bu.Bakıyorlar ama görmüyorlar!.. İnşallah Beyaz Masanın "İcra" safhası beyazlığını muhafaza ediyordur. Kolaylık dileklerimle.. Saygılar.


 Sayın MEVLÜT GÜL ;
 İlgi : 26.04.2014 04:34:51 Tarih ve 1-180295999 Nolu Başvurunuz
Müdürlüğümüze iletmiş olduğunuz başvurunuzla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü ile görüşülmüştür. Görüşme neticesinde tarafımıza verilen bilgi aşağıdaki gibidir: "Talebiniz, ulaşım proje çalışmalarında değerlendirilecektir." Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü

------------------------------------------------------
Aşağıda yer alan bağlantıdaki kısa ankete zaman ayırmanız, çalışmalarımızda bizim için yol gösterici ve belirleyici olacaktır.
           

1 yorum:

  1. Uyarımızın İBB' ince dikkate alındığı anlaşılıyor.Sultanbeyli'de caddelere taşarak yaya kaldırımını gasp eden akaryakıt istasyonlarının sınırlarına çekildiği görünüyor. Bunun için teşekkür ediyoruz.Ancak yine de yaya kaldırımı için yeterli yer bırakılmadığı gözlemleniyor. Oysa buraların çoğu 2 - B kapsamında. 2 - B değerlendirmesinde öncelikle kamu ihtiyacı karşılanıp, kalan kısım işgalciye verilmeli. Amma bunu Belediyeler talep etmeli. Belediyelerin her " cinliği " bilebileceklerinde şüphe yok da,hinliklerinden vatandaşın şüphesinin olduğunu da izhar etmek gerek herhalde!.

    YanıtlaSil