15 Kasım 2013 Cuma

BAKAN YILDIZ, MADEN ÇIKARMAK İÇİN ZEYTİN AĞAÇLARINI YOK ET



                                BAKAN TANER YILDIZ MEMLEKETİNDE KONUŞTU

                 Bakan Ylldız , biz AK Parti iktidarına başlamadan önce Türkiye'deki zeytin ağacı sayısı 91 milyon adetti, şu anda 162 milyon zeytin ağacı var.
                             
 
                 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen "Gençlik Kolları Danışma Meclis Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, 2002 yılında iktidara gelen AK Parti'nin kimsenin beklemediği bir performans sergilediğini ve ülkenin bu günlere geldiğini söyledi. Bakan T. Yıldız Konuşmasına devamla :        

             "Madencilikle alakalı kanun tasarısı görüşülürken 'bizim zeytin ağaçlarımızı kesiyorsunuz, onun yerine maden koymak istiyorsunuz' dediler. Biz AK Parti iktidarına başlamadan önce Türkiye'deki zeytin ağacı sayısı 91 milyon adetti, şu anda 162 milyon zeytin ağacı var. Kendi hallerine bıraksanız sizi suçlayıp bir tarafa koyacaklar. Sanki kesip doğrayan bizmişiz gibi. Bu gün yeşil alan da ağaçlandırılan alan da böyledir. O yüzden bu tür oyunlara gelmeyeceğiz. Türkiye'den bir Suriye çıkaramayacaklar, Türkiye, bir Mısır, bir Irak olmayacak. Kimin bununla alakalı bir emeli, niyeti varsa bunu Allah'ın izniyle halktan aldığımız destekle boşa çıkartacağımızı rahatlıkla söylemem lazım. Bu, sadece siyasi bir konuşma değil, gönlümüzden paylaştığımız ve inandığımız değerlerin ortaya koyduğu konuşmadır."
            Dedi. ( AK PARTİ sitesinden )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder